[align=center]Bedelli Askerlik Geyikleri: İlerleyen saatlerde gündem olan 'bedelli' kelimesi üzerinden geyikler yapılmaya başlandı. İşte Twitter'da bedelli askerlik hakkında dönen geyikler:
Bedelli Askerlik Geyikleri: #bedelli Sen şehit oğlusun incitme yazıktır atanı, ver 30.000'i fukara kurtarsın vatanı..
Bedelli Askerlik Geyikleri: #bedelli askerlikte, #bedellilere* edilen "hizmeti" bedelsiz* askerlerin yaptığını biliyor musunuz?
Bedelli Askerlik Geyikleri: #Bedelli askerlik yapanlara tezkere yerine "yaşanmış askerlik anıları" kitabı verilsin...
Bedelli Askerlik Geyikleri: 30 bin TL verip #bedelli yapanın askerlik anısı:Hava buz gibi,bankada 2 saat kuyruk bekledik,veznedar da aksi adamın tekiydi...
Bedelli Askerlik Geyikleri: Pek çok kız #bedelli parası yüzünden evde kalacak...
Bedelli Askerlik Geyikleri: 14000 lira denklestirdik diyelim, ustunu askerlik yaparak odeyebiliyor muyuz?
Bedelli Askerlik Geyikleri: 30.000 lirası olmayan asker, üzülme! Devletin, elektrik borcunu şehit olduğun zaman siliyor! #bedelli askerlik.-
Bedelli Askerlik Geyikleri: Merak ediyorum ; Lidya'lır parayı bulmasaydı,bu bedelliciler nasıl ödeyeceklerdi bedeli ! Ya git kör şeytan işine

Bedelli Askerlik Geyikleri: Anne : Oğlum vezneye git gel sonra evlendirelim seni kemal'a erdin..
Bedelli Askerlik Geyikleri: Yaşadığın her yıl için 1000 TL diyeydi iyiydi...
Bedelli Askerlik Geyikleri: Asgari ücret ile evini gecindirmeye calısan adamın oglu icin #bedelli kelimesi sadece bir İtalyan forvet ismi olabilir
Bedelli Askerlik Geyikleri: Askerlik anısı: Bankaya gittim kredi çektim. Aylarca çalışıp o krediyi ödedim, zor günlerdi ama güzeldi. Hey gidi bedelli
Bedelli Askerlik Geyikleri: Bedelli talebime, müstakbel kayınbabamdan veto! "Askerliğini yapmamış adama kız vermem, ayrıca o parayı düğünde harcarsın damat
Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli o biriktirdiğiniz 30 bin tl'yi sınırı koruyan askerlere borclusun, sen kazan çalış üret diye biz namlunun ucunda kaldık.
Bedelli Askerlik Geyikleri: Hicbir saglik problemi olmayipta parayi bastirip askerlik yapan erkek benim gozumde adam degildir. bu kadar net.
Bedelli Askerlik Geyikleri: siz hala kara bir toprak parçasini insan hayatindan daha onemli sayin. 30 bin liran varsa her sey vatan icin degil. uyanin artik!
Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli yapana saygım var. Vicdani red çıkarsa onu tercih edene de. Ama rica ediyorum en azında şehit haberleriyle yıkılmış gibi yapmayın.
Bedelli Askerlik Geyikleri: Bildiginiz gibi bugün celp basladi. Bugün birligine teslim olan 30 yasindaki asker, ilk gün firar etti.
Bedelli Askerlik Geyikleri: Bu ülkenin şehit yakınlarına ayıracak bir fonu yok mu? bedelli derken şehit yakınlarını kullanmayın! O insanların yaralarını deşmeyin.
Bedelli Askerlik Geyikleri: herseyin bi bedeli var diyenlere. bedel ödeme zamanı . bedelli askerlik . saygılar müslüm gürses
Bedelli Askerlik Geyikleri: 30 bin TL veremeyenler askere giderler, mayına basabilirler, gece karakollarında baskın yiyebilirler, sakat kalabilirler, ölebilirler.
Bedelli Askerlik Geyikleri: Belki parayla saadet olmaz ama askerlik olur. Ona da bedelli denir
Bedelli Askerlik Geyikleri: bedelli nin önünde ki "askerlik"sıfatını kaldırın! bedelli askerlik olamaz! Zaten asker kaçağıydılar, bel ki 30 bine temizlerler o lekeyi!
Bedelli Askerlik Geyikleri: Yurtdışı10.000€ iken Yurtiçine 30Yaş, 12.000€ yapmak çok yanlış onlar kadar zengin olsak çoktan Dövizli yapmıştık
Bedelli Askerlik Geyikleri:yıl askerlik yapıyor. Bunun içinde yorum yapsanıza ?
Bedelli Askerlik Geyikleri: Parası olanın askere gitmesine gerek yok! Bundan önce villadan çıkan şehit tabutu görmediğiniz gibi bundan sonra hiç görmeyeceksiniz!
Bedelli Askerlik Geyikleri: Komutan: uygun adım mars.. Bedelli yürür... Komutan:Mars dedik olum... Bedelli:30.000;) Komutan:tamam olum sen yürü...
Bedelli Askerlik Geyikleri: askerlik anısı anlatmaya başlayanların lafını kesip onunla dalga geçmek çok zevkli. bedelli olursa bu güzel şey olmayacak[/align]